Kwaliteit, service en passie staan centraal

De Timmerfabriek

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Timmerfabriek Harmsen hoog in het vaandel. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we al onze producten met de grootste zorg vervaardigen met de beste kwaliteit hout. Met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij de specialist in het vervaardigen van houten maatwerk kozijnen, ramen, deuren en trappen in onze Timmerfabriek te Loosdrecht.

Service

Service staat centraal bij Timmerfabriek Harmsen. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor uw project om het beste eindresultaat te behalen. Vanwege de persoonlijke aandacht, snelheid en flexibiliteit hebben wij jarenlange relaties met onze klanten.

Wij zijn flexibel waardoor wij binnen zeer korte tijd uw houten maatwerk kozijnen, ramen, deuren en trappen kunnen leveren. Met spoed een raam nodig? Dat kan bij ons binnen een paar dagen. Voor al het andere werk is onze levertijd op dit moment 4 – 6 (werk) weken.

Passie

In ons bedrijf en binnen onze familie staat “passie voor bouwen” centraal. Timmerfabriek Harmsen heeft meer dan 100 jaar ervaring in bouwen in en rondom het Gooi. Niet alleen in de Timmerfabriek maar ook binnen andere vakgebieden binnen de bouw.  Mede door deze ervaring en invalshoek kunnen wij goed met u meedenken en u de beste adviezen geven.

Wilt u een offerte ontvangen of meer weten? Neem dan  contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 035 – 582 54 85.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.